skip to Main Content
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A Tandemugras.com (továbbiakban: Adatkezelő) tandemugrásra online jelentkezések tevékenységével kapcsolatban kezeli a jelentkezők (továbbiakban: Felhasználók) személyes adatait, kizárólag a jelentkezések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő elérhetősége: +36-70-287-0222, info@tandemugras.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó jelentkezéskor kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: tandemugrásra jelentkezők

A kezelt adatok köre: a felhasználók által a jelentkezés során megadott az ugrás teljesítéséhez szükséges adatok: Megrendelő neve, Megajándékozott neve (ajándékutalvány esetén), Elérhetőség (telefon, email), Ugró súlya, Ugró magassága, Ugrás tervezett dátuma.

Az adatgyűjtés célja: a jelentkezések rögzítése és megvalósíthatóságuk elbírálása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: – A Tandemugras.com tulajdonosa: László Péter

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WordPress Audio Player Plugin