skip to Main Content
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Így fog kinézni az ajándékutalvány:

Az ajándékutalványt a megrendelő űrlap kitöltése után, a megrendelő által megadott e-mail címre azonnal ingyenesen kiküldi a weboldal, nyomtatható PDF formátumban. Az ajándékutalvány kiállítása díjmentes, ezért semmilyen kötelezettség nem terhelhető az utalvány kiadójára, csakis a már kifizetett ajándékutalvány jogosít fel a tandemugrás szolgáltatás igénybevételére!

ajandekutalvany-web1a
 • Részvételi feltételek

  SÚLYHATÁR:
  A felső súlyhatár 100 kg. Átlagostól eltérő testalkat esetén a súly és a magasság aránya is számít. 95 kg-ot meghaladó testsúly esetén az ugrás árához további 10 ezer forintos díj kerül felszámításra, az ejtőernyőt és a tandempilótát érő extra terhelést kompenzálandó. A súly abban a ruhában értendő, amiben az ugrás is történik. Nagy testsúly esetén a helyszínen mérlegelés várható.

  KORHATÁR:
  Gyakorlatilag nincs, ugyanakkor a minimum 140 cm-es magasságot el kell érni, továbbá a megfelelő szellemi és fizikai állapot megléte az ugrás biztonságos végrehajtásához elengedhetetlen. Kétség esetén javaslom, kérd ki a háziorvosod véleményét, illetve az eredményről kérlek, hogy mindenképp tájékoztass engem is. 18 éves kor alatt a szülő írásos beleegyezése és személyes jelenléte is szükséges.

  EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÁS EGÉSZSÉGÜGYI KIZÁRÓ OKAI:
  Ha valaki alapvetően egészséges, az gyakorlatilag ugorhat is. Ugyanakkor a tandemutas biztosítás dokumentumán nyilatkozni kell arról, hogy, idézem: „A tandemugrást megelőző 12 órában alkohol tartalmú ételt, italt, illetve nyugtató vagy bódító hatású gyógyszert, narkotikumot avagy egyéb anyagot nem fogyasztottam. Egy éven belül csonttöréssel, agyrázkódással, ájulással járó balesetem nem volt. Elme és ideggyógyászati kezelés alatt nem állok. Szív és keringésrendszeri panaszaim nincsenek, kezelés alatt nem állok.” Kétség (pl. gerinc, vérnyomás és egyéb panaszok) esetén javaslom, kérd ki a háziorvosod véleményét, illetve az eredményről kérlek, hogy tájékoztass engem is. Az ejtőernyős tandemugrást mindenki saját akaratából és saját felelősségére hajtja végre, ezt szintén a helyszínen lévő nyilatkozatban kérjük aláírni. Hölgyek esetében a terhesség kizáró ok.

  Az ajándékutalvány kiállítása díjmentes, díja a reptéren az ugrás napján készpénzben rendezendő. Előzetes utalásra is van lehetőség az oldal alján található bankszámlaszámra (pl. ha az ajándékozók nem tudnak jelen lenni az ugráskor), viszont ebben az esetben az ugrás árát nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal. Érvényességi ideje az utalástól számított egy év (a felhasználáskor érvényes árak figyelembevételével). Telefonon történt egyeztetést követően a kifizetett ajándékutalványt más személy is felhasználhatja, amennyiben megfelel a fenti részvételi feltételeknek.

 • Adatvédelmi tájékoztató >>
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WordPress Audio Player Plugin