skip to Main Content
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
DSC04230a-crop1

ÉLMÉNY UGRÁS

Ejtőernyős tandemugrás 3000 vagy 4000 méterről, kb. 35-40 vagy 55-60 másodperc szabadeséssel, amit 5-6 perc ejtőernyővel történő repülés követ a reptéren történő landolásig. Az ugráshoz ugrószemüveget biztosítunk, valamint (igény, illetve amennyiben méretben megfelelő) ugróruhát vagy nadrágot is. Amennyiben nehezen tudsz választani a csomagok között, javaslom olvasd el a GY.I.K. ezzel kapcsolatos részét, ahol az egyes csomagok előnyeire is kitérünk.

Az ugrás díja a reptéren, közvetlenül az ugrás előtt, készpénzben rendezendő.

Ha a repülőgépben ugrás előtt meggondolod magad, úgy a teljes összeg felszámításra kerül.
Amennyiben a megbeszélt ugráshoz képest 48 órán belül visszamondod az ugrást vagy módosítod annak időpontját, úgy 10.000 Ft-os, amennyiben 24 órán belül, úgy 15.000 Ft-os foglalási díj kerül felszámításra, ami 3 napon belül utalással rendezendő.

Előzetes utalásra is van lehetőség (az oldal alján található bankszámlaszámra), aminek a felhasználhatósági ideje az utalástól számított egy év (az ugrás napján érvényes árak figyelembevételével). Amennyiben ezen időn belül nem kerül sor az ugrásra, úgy annak árát nem áll módunkban visszafizetni. Telefonos egyeztetést követően a kifizetett ugrást más személy is felhasználhatja annak érvényességi idején belül, amennyiben megfelel a részvételi feltételeknek.

 

Ár: 55.000 Ft

További választható csomagok:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WordPress Audio Player Plugin