☰
Közösségi linkek Facebook Instagram YouTube
Tandemugrás csomagok
Az ugrás részletei és a fizetési feltételek az első csomagban találhatóak.


Élmény ugrás

Ejtőernyős tandemugrás 3000 vagy 4000 méterről, kb. 35-40 vagy 55-60 másodperc szabadeséssel, amit 5-6 perc ejtőernyővel történő repülés követ a reptéren történő landolásig. Az ugráshoz ugrószemüveget biztosítunk, valamint (igény, illetve amennyiben méretben megfelelő) ugróruhát vagy nadrágot is. Amennyiben nehezen tudsz választani a csomagok között, javaslom olvasd el a GY.I.K. ezzel kapcsolatos részét, ahol az egyes csomagok előnyeire is kitérünk.

Az ugrás díja a reptéren, közvetlenül az ugrás előtt, készpénzben rendezendő. Ha a repülőgépben ugrás előtt meggondolod magad, úgy a teljes összeg felszámításra kerül.

Ár: 66 000 Ft.

Kézikamerás fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), a tandempilóta bal kézfején lévő akciókamerával (GoPro 4-essel) fotózva (bőséges mennyiségben).

Ár: 74 000 Ft.

Kézikamerás videóval és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), a tandempilóta bal kézfején lévő akciókamerákkal (GoProkkal) fotózva és kamerázva. Két professzionális kamerával ugrunk, az egyik a fotókat készíti (GoPro 4-es), míg a másik a videót (GoPro 6-os). Az ár az ugrásról készített 5-7 perces zenés videót foglalja továbbá magában.

Ár: 79 000 Ft.

Külső kamerás felvétellel és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), egy külső ejtőernyős operatőr által kamerázva. Az ugrásról egy 5-7 perces zenés videoklipet vágunk a fotók mellé.

Ár: 96 000 Ft.

Külső és belső kamerás videóval és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), kézikamerás videóval és fotókkal, továbbá külső kamerás szemszögből is videóval és fotókkal.

Az ugrásról egy 5-7 perces zenés videoklip készül, két felvételből keverve.

Ár: 99 000 Ft.

Dupla külső és belső kamerás videóval és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), kézikamerás videóval és fotókkal, továbbá dupla külső kamerás szemszögből is videóval és fotókkal (tehát két külső kamerás operatőrrel történik az ugrás, ahol a második kamerás felveszi, ahogy az elsődleges külső kamerás filmezi és együtt zuhan a tandempárossal).

A rögzített anyagból 5-7 perces zenés videoklip készül, három felvételből keverve.

Ár: 125 000 Ft.

Tandemugras.com
Telefon: +36-70-287-0222
E-mail: info@tandemugras.com
11773188-05367485 (OTP, László Péter)
Elsődlegesen kérlek, telefonon egyeztessük a
tandemugrással kapcsolatos részleteket, az
időpontot, illetve tisztázzuk az esetlegesen
felmerülő kérdéseidet.