☰
Közösségi linkek Facebook Instagram YouTube
Tandemugrás csomagok (2023)
Az ugrás részletei és a fizetési feltételek az első csomagban találhatóak.
A lenti árak a legkedvezőbb áron történő ugrásokra vonatkoznak, azok helyszíntől, géptípustól és magasságtól függően változnak.

Élmény ugrás

Ejtőernyős tandemugrás 3000 vagy 4000 méterről, kb. 35-40 vagy 55-60 másodperc szabadeséssel, amit 5-6 perc ejtőernyővel történő repülés követ a reptéren történő landolásig. Az ugráshoz ugrószemüveget biztosítunk, valamint (igény, illetve amennyiben méretben megfelelő) ugróruhát vagy nadrágot is. Amennyiben nehezen tudsz választani a csomagok között, javaslom olvasd el a GY.I.K. ezzel kapcsolatos részét, ahol az egyes csomagok előnyeire is kitérünk.

Az ugrás díja a reptéren, közvetlenül az ugrás előtt, készpénzben rendezendő.

Ha a repülőgépben ugrás előtt meggondolod magad, úgy a teljes összeg felszámításra kerül.
Amennyiben a megbeszélt ugráshoz képest 48 órán belül visszamondod az ugrást vagy módosítod annak időpontját, úgy 10.000 Ft-os, amennyiben 24 órán belül, úgy 15.000 Ft-os foglalási díj kerül felszámításra, ami 3 napon belül utalással rendezendő.

Előzetes utalásra is van lehetőség (az oldal alján található bankszámlaszámra), aminek a felhasználhatósági ideje az utalástól számított egy év (az ugrás napján érvényes árak figyelembevételével). Amennyiben ezen időn belül nem kerül sor az ugrásra, úgy annak árát nem áll módunkban visszafizetni. Telefonos egyeztetést követően a kifizetett ugrást más személy is felhasználhatja annak érvényességi idején belül, amennyiben megfelel a részvételi feltételeknek.

Ár: 68 000 Ft.

Kézikamerás fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), a tandempilóta bal kézfején lévő akciókamerával (GoPro 4-essel) fotózva (bőséges mennyiségben).

Ár: 74 000 Ft.

Kézikamerás videóval és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), a tandempilóta bal kézfején lévő akciókamerákkal (GoProkkal) fotózva és kamerázva. Két professzionális kamerával ugrunk, az egyik a fotókat készíti (GoPro 4-es), míg a másik a videót (GoPro 6-os). Az ár az ugrásról készített 5-7 perces zenés videót foglalja továbbá magában.

Ár: 78 000 Ft.

Külső kamerás felvétellel és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), egy külső ejtőernyős operatőr által kamerázva. Az ugrásról egy 5-7 perces zenés videoklipet vágunk a fotók mellé.

Ár: 100 000 Ft.

Külső és belső kamerás videóval és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), kézikamerás videóval és fotókkal, továbbá külső kamerás szemszögből is videóval és fotókkal.

Az ugrásról egy 5-7 perces zenés videoklip készül, két felvételből keverve.

Ár: 105 000 Ft.

Dupla külső és belső kamerás videóval és fotókkal

Az első pontban említett ugrás (részleteket, valamint a fizetési feltételeket lásd ott), kézikamerás videóval és fotókkal, továbbá dupla külső kamerás szemszögből is videóval és fotókkal (tehát két külső kamerás operatőrrel történik az ugrás, ahol a második kamerás felveszi, ahogy az elsődleges külső kamerás filmezi és együtt zuhan a tandempárossal).

A rögzített anyagból 5-7 perces zenés videoklip készül, három felvételből keverve.

Ár: 130 000 Ft.

Így fog kinézni az ajándékutalvány
Így fog kinézni az ajándékutalvány
Az ajándékutalványt a megrendelő űrlap kitöltése után, a megrendelő által megadott e-mail címre azonnal ingyenesen kiküldi a weboldal. Az ajándékutalvány kiállítása díjmentes, ezért semmilyen kötelezettség nem terhelhető az utalvány kiadójára, csakis a már kifizetett ajándékutalvány jogosít fel a tandemugrás szolgáltatás igénybevételére!
 • Videó alá zenei ötletek ITT >>

 • Részvételi feltételek

  SÚLYHATÁR:
  A felső súlyhatár 100 kg. Átlagostól eltérő testalkat esetén a súly és a magasság aránya is számít. 95 kg-ot meghaladó testsúly esetén az ugrás árához további 12 ezer forintos díj kerül felszámításra, az ejtőernyőt és a tandempilótát érő extra terhelést kompenzálandó. A súly abban a ruhában értendő, amiben az ugrás is történik. Nagy testsúly esetén a helyszínen mérlegelés várható.

  KORHATÁR:
  Gyakorlatilag nincs, ugyanakkor a minimum 140 cm-es magasságot el kell érni, továbbá a megfelelő szellemi és fizikai állapot megléte az ugrás biztonságos végrehajtásához elengedhetetlen. Kétség esetén javaslom, kérd ki a háziorvosod véleményét, illetve az eredményről kérlek, hogy mindenképp tájékoztass engem is. 18 éves kor alatt a szülő írásos beleegyezése és személyes jelenléte is szükséges.

  EJTŐERNYŐS TANDEMUGRÁS EGÉSZSÉGÜGYI KIZÁRÓ OKAI:
  Ha valaki alapvetően egészséges, az gyakorlatilag ugorhat is. Ugyanakkor a tandemutas biztosítás dokumentumán nyilatkozni kell arról, hogy, idézem: „A tandemugrást megelőző 12 órában alkohol tartalmú ételt, italt, illetve nyugtató vagy bódító hatású gyógyszert, narkotikumot avagy egyéb anyagot nem fogyasztottam. Egy éven belül csonttöréssel, agyrázkódással, ájulással járó balesetem nem volt. Elme és ideggyógyászati kezelés alatt nem állok. Szív és keringésrendszeri panaszaim nincsenek, kezelés alatt nem állok.” Kétség (pl. gerinc, vérnyomás és egyéb panaszok) esetén javaslom, kérd ki a háziorvosod véleményét, illetve az eredményről kérlek, hogy tájékoztass engem is. Az ejtőernyős tandemugrást mindenki saját akaratából és saját felelősségére hajtja végre, ezt szintén a helyszínen lévő nyilatkozatban kérjük aláírni. Hölgyek esetében a terhesség kizáró ok.

  Az ajándékutalvány kiállítása díjmentes, díja a reptéren az ugrás napján készpénzben rendezendő. Előzetes utalásra is van lehetőség az oldal alján található bankszámlaszámra (pl. ha az ajándékozók nem tudnak jelen lenni az ugráskor), viszont ebben az esetben az ugrás árát nem áll módunkban visszafizetni, ha a kedvezményezett mégsem él az ajándékkal. Érvényességi ideje az utalástól számított egy év (a felhasználáskor érvényes árak figyelembevételével). Telefonon történt egyeztetést követően a kifizetett ajándékutalványt más személy is felhasználhatja, amennyiben megfelel a fenti részvételi feltételeknek.

 • Adatvédelmi tájékoztató >>
Tandemugras.com
Telefon: +36-70-287-0222
E-mail: info@tandemugras.com
11773188-05367485 (OTP, László Péter)
Elsődlegesen kérlek, telefonon egyeztessük a
tandemugrással kapcsolatos részleteket, az
időpontot, illetve tisztázzuk az esetlegesen
felmerülő kérdéseidet.