☰
Közösségi linkek Facebook Instagram YouTube
MOSTTANDEM FILOZÓFIA

A MOSTtandem az életfilozófiám és a hivatásom keresztezéséből született, illetve abból az általam vallott tényből, hogy az ugrás alatt egy belső utazást is teszel. A határaid kitolásával nem csak új oldaladat ismered meg, hanem tapasztalataim szerint ennél többről is szó van, hiszen tudatod olyan mélységeibe merülhetsz alá, amiket korábban talán nem is ismertél.

Sok út kínálkozik arra, hogy a jelenbe kerülj, de mindnek közös lényege, hogy megéld a pillanatot annak teljes mivoltában. Ilyenkor az ego hangja elcsendesedik, megtörik a folyamatos gondolatáramlat és a tapasztalásod egy magasabb dimenzióba kerül: eggyé válsz mindazzal, ami van.

Sőt, ilyenkor élsz igazán. A legtöbb ember a saját egojával azonosítja önmagát, az élete nagy részében vagy a múlton gondolkodik, vagy a jövőbe repíti az elméje, pedig mindig csak és kizárólag az adott pillanat létezik, és valójában mi csupán a mögöttes tudat vagyunk, egy megfigyelő szerepében. Ezt megtapasztalni csodálatos élmény!

Az ejtőernyőzés egy nagyon hatásos eszköze a pillanat megélésének, ugyanis szabadesés és ereszkedés közben garantáltan JELEN vagy. Egy olyan spirituális élmény, belső utazás is egyben, amit szavakkal leírni nem lehet - aki már ugrott, az biztosan tudja miről beszélek.

Több mint 20 év ejtőernyőzés után is folyamatosan tud újat mutatni és hihetetlen élményeket adni ez a sport. És mi más is lehetne még nagyobb öröm, mint amikor az ember ezt már meg tudja osztani másokkal is, tandempilótaként. Leírhatatlanul jó érzés az ugrás előtt még sok esetben aggodalmakkal teli tandemutasok szájából landolás után olyanokat hallani, hogy mennyire páratlan, akár életszemléletet változtató élményben volt részük.

Mindazonáltal számomra is óriási megtiszteltetés, ha valaki velem hajtja végre első ejtőernyős ugrását, hiszen erre akkor is emlékezni fog, ha esetleg ezt még tízezer másik ugrás követi.

Ha szeretnél egy életre szóló élményt, kilépni a komfort zónádból és megtapasztalni a földi paradicsom egyik szegletét a tandemugráson keresztül, keress bizalommal! A JELENBE repítelek!

Tandemugras.com
Telefon: +36-70-287-0222
E-mail: info@tandemugras.com
11773188-05367485 (OTP, László Péter)
Elsődlegesen kérlek, telefonon egyeztessük a
tandemugrással kapcsolatos részleteket, az
időpontot, illetve tisztázzuk az esetlegesen
felmerülő kérdéseidet.